Συχνές ερωτησεις σχετικά με τα θυροτηλεφωνα θυροτηλεορασεις πολυκατοικιας.

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με συχνες ερωτησεις για τα θυροτηλεφωνα θυροτηλεορασεις πολυκατοικιας που μπορει να εχετε καθώς και τις απαντήσεις τους.

ερωτησεις θυροτηλεοραση θυροτηλεορασεις θυροτηλεφωνο θυροτηλεφωνα κουδουνια κουδουνι

Loader image

Εφοσον εχει συμφωνηθει απο την πλειοψηφια των ιδιοκτητων η αλλαγή στις θυροτηλεορασεις πολυκατοικιας με νεο συστημα , τοτε τα διαμερισματα που ειναι κλειστα αποσυνδεονται ετσι ωστε τα υπολοιπα μα λειτουργησουν κανονικα χωρις κανενα προβλημα.
Οταν ερθει η ωρα τα κλειστα διαμερισματα επανασυνδέονται με το νεο συστημα.

Συνηθως τα παλια συστηματα δεν λειτουργουν σωστα ή καθολου λογω βλαβης των ηλεκτρονικων. Η καλωδιακη υποδομη συνηθως δεν εχει προβλημα με την παροδο του χρονου. Καλο θα ειναι πριν την αντικατασταση να γινεται ελεγχος της καλωδιωσης , τον οποιο η εταιρια μας παρεχει δωρεαν πριν απο καθε αντικατασταση.

Αναλογα με το συνολικο αριθμο των διαμερισματων η αντικατασταση διαρκει 1-2 ημερες για να λειτουργησει πληρως το νεο συστημα.

Οχι δεν χρειαζεται να αντικατασταθει η υπαρχουσα καλωδιακη υποδομη του κτιριου ετσι ωστε να λειτουργησει το νεο συστημα εγχρωμης ψηφιακης θυροτηλεορασης. Χρησιμοποιουνται τα υπαρχοντα καλωδια κατοπιν ελεγχου και διαπιστωσης της σωστης λειτουργιας τους. Το νεο συστημα απαιτει μονο 2 καλωδια για να λειτουργησει το οποιο μας εγγυάται οτι τοποθετείται ακομα και σε πολυ παλια συστηματα θυροτηλεφωνων.

Σε αυτήν την περίπτωση και εφόσον η πλειοψηφία των υπολοιπων ιδιοκτητών εχουν αποφασισει τη συνολικη αντικατασταση του συστηματος , τοτε αποσυνδέονται τα συγκεκριμενα διαμερισματα ετσι ωστε να μπορεσουν να λειτουργησουν τα υπολοιπα απροβλημάτιστα.
Τα συγκεκριμένα διαμέρισματα μπορουν να συνδεθουν στο υπολοιπο συστημα ανα πασα στιγμη αντικαθιστοντας την εσωτερικη τους συσκευη με νέα.

Χρησιμοι Σύνδεσμοι για θυροτηλεορασεις πολυκατοικιας